اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 20 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 20 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 3:25:26

خطرات استفاده مکرر از روغن‌های سرخ کردنی

خطرات استفاده مکرر از روغن‌های سرخ کردنی

كارشناس مواد غذایي گروه روغن‌هاي خوراكي اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، نسبت خطرات حرارت دهی و استفاده مکرر از روغن های سرخ کردنی در فست فودها هشدار داد.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 شهریور 1395ساعت انتشار : 21:18:14
كارشناس مواد غذایي گروه روغن‌هاي خوراكي اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، نسبت خطرات حرارت دهی و استفاده مکرر از روغن های سرخ کردنی در فست فودها هشدار داد.