اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 7 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 7 دى ماه 1403 ساعت: 0:25:16

کاهش آمار ابتلای افراد به کم خونی ناشی از فقر آهن در کشور/ بررسی میزان و نحوه افزودن ویتامین D به نان در دستور کار وزارت بهداشت

کاهش آمار ابتلای افراد به کم خونی ناشی از فقر آهن در کشور/ بررسی میزان و نحوه افزودن ویتامین D به نان در دستور کار وزارت بهداشت

خبرگزاری میزان: کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از کمبود ویتامین D در کشور خبر داد و گفت: اواخر سال گذشته تحقیقات گسترده‌ای در راستای وضعیت کم خونی فقر آهن صورت گرفت که مشخص شد با وجود کاهش شیوع کم خونی فقر آهن با مشکل کمبود ویتامین D در کشور روبه‌رو هستیم که براین اساس بررسی میزان و نحوه افزودن این ویتامین به نان در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 مرداد 1394ساعت انتشار : 10:52:36
خبرگزاری میزان: کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از کمبود ویتامین D در کشور خبر داد و گفت: اواخر سال گذشته تحقیقات گسترده‌ای در راستای وضعیت کم خونی فقر آهن صورت گرفت که مشخص شد با وجود کاهش شیوع کم خونی فقر آهن با مشکل کمبود ویتامین D در کشور روبه‌رو هستیم که براین اساس بررسی میزان و نحوه افزودن این ویتامین به نان در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.