خرمالو میوهای کمچرب و سرشار از قندهای طبیعی است. این میوه منبع انرژی است و یکی از منابع عالی فیبر به شمار میآید که برای جلوگیری از افزایش قند خون ضروری است. خرمالو، میوه پرتقالی خوشمزه پاییزی است که به صورت تازه یا پخته شده به شکل مربا خورده میشود و به خاطر طعم شیرین و عسلیاش در سراسر جهان شناخته شده است. خرمالو به عنوان کربوهیدراتی طبقهبندی میشود که به دلیل داشتن انرژی غنی و محتوای آنتیاکسیدانی میتواند یک مکمل سالم برای رژیم غذایی شما باشد. این میوه دو نوع محبوب دارد که عبارتند از: خرمالو هاچیا، به شکل قلب قابض با منشاء ژاپنی است و تا زمانی که کاملاً نرسیده آن را نمیخورند، زیرا حاوی بسیاری از مواد شیمیایی گیاهی به نام «تانن» است که طعم تلخ و خشکی به میوه نارس میدهد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 آذر 1403ساعت انتشار : 13:25:31