مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه های تغذیه ای ماه مبارک رمضان را تشریح کرد. وی با تاکید بر مصرف غذای سبک در وعده افطاری، افزود: روزه داران می توانند با مصرف غذای سبک در وعده افطار، شام نیز میل کنند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: یک اصل کلی در مورد تغذیه آن است که تمامی گروه های اصلی غذایی (5 گروه نان و غلات، سبزی ها، میوه ها، لبنیات، گوشت ها و ) باید در سه وعده سحری، افطار و شام به مقدار کافی دریافت شود.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 اسفند 1402ساعت انتشار : 17:1:9