سیبزمینی قرنهاست که جایگاه ویژهای در آشپزی دارد و همیشه یکی از غذاهای محبوب بوده است. اما در سالهای اخیر، این ماده غذایی پرکربوهیدرات جای خود را به جایگزینهای کمکربوهیدرات و پرپروتئین داده است. برخی آن را متهم ردیف اول در افزایش وزن، بالا رفتن قند خون و عامل چاقی میدانند. اما آیا سیبزمینی واقعا چاقکننده است؟ متخصصان تغذیه معتقدند وقت آن رسیده که سیبزمینی را دوباره به سفرهمان برگردانیم. سوفی تراتمان، متخصص تغذیه به نشریه تلگراف میگوید: سیبزمینی فراتر از یک کربوهیدرات سیرکننده و سرشار از ریزمغذیها، فیبر و نشاسته مقاوم است، عناصری که برای سلامت روده ضروریاند و ممکن است از سرطان روده پیشگیری کنند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 خرداد 1404ساعت انتشار : 17:25:49