اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 28 خرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 28 خرداد ماه 1404 ساعت: 1:25:12

گوجه فرنگی را خام بخوریم یا پخته؛ خواص کدام بیشتر است؟!

گوجه فرنگی را خام بخوریم یا پخته؛ خواص کدام بیشتر است؟!

برخلاف تصور عمومی که پختن مواد غذایی ممکن است ارزش غذایی را کاهش دهد، حرارت دادن گوجه فرنگی در واقع باعث آزاد شدن لیکوپن بیشتر می‌شود، که یک آنتی‌اکسیدان قوی با خواص ضد سرطانی است.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 شهریور 1403ساعت انتشار : 7:0:51