
مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارشی تحلیلی، جدیدترین تحولات صنایع غذایی در ایران و سایر کشورها را بررسی و منتشر کرد.food_report.pdf
منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 تیر 1394ساعت انتشار : 12:42:18
مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارشی تحلیلی، جدیدترین تحولات صنایع غذایی در ایران و سایر کشورها را بررسی و منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، رامین رافر و ایرج خلیلی کارشناسان مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی تحت مدیریت جانعلی بهزاد نسب مدیر گروه پژوهشی خدمات کشاورزی آن موسسه، در این تحلیل که در دو فصل شامل گزیده تحولات صنایع غذایی ایران و تحولات صنایع غذایی در سایر کشورها تدوین شده است، مسائلی مانند ایجاد دفاتر فنبازار در ایران، وضعیت تولید و فرآوری زعفران در افغانستان، رشد صادرات صنایع غذایی ترکیه، رشد شرکتهای سرمایهگذاری خارجی در صنایع غذایی و آشامیدنی ترکیه، بررسی ذائقه مصرفکنندگان در صنایع غذایی و... را مورد تحلیل و ارزیابی قرار دادهاند.
متن کامل این گزارش از بخش پیوستهای ذیل این خبر قابل دریافت است./