اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 19 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 19 تير ماه 1404 ساعت: 13:25:38

کاهش قند خون و کلسترول با مصرف این ماده غذایی

کاهش قند خون و کلسترول با مصرف این ماده غذایی

متخصصان تغذیه و سلامتِ نیجریه در یک مطالعه دانشگاهی دریافتند، پیاز که یک خوردنی معمول در تغذیه اکثر افراد است، سطح قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد و "احتمالا" می‌تواند در درمان بیماران مبتلا به دیابت کاربرد داشته باشد.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 تیر 1404ساعت انتشار : 21:25:18