رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان گفت: حفظ سلامت گوشت قرمز و مرغ از تولید تا مصرف بسیار حائز اهمیت بوده و کشتارگاههای دام و طیور نقش برجستهای را در تولید محصول سالم و حفظ سلامت مصرفکنندگان ایفا میکنند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 تیر 1400ساعت انتشار : 14:1:21 رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان گفت: حفظ سلامت گوشت قرمز و مرغ از تولید تا مصرف بسیار حائز اهمیت بوده و کشتارگاههای دام و طیور نقش برجستهای را در تولید محصول سالم و حفظ سلامت مصرفکنندگان ایفا میکنند.