اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 10:25:26

جلوگیری از ابتلا به سرطان با مصرف آجیل

جلوگیری از ابتلا به سرطان با مصرف آجیل

مطالعات دانشمندان تغذیه نشان داده است مصرف آجیل، بدن را سم‌زدایی می‌کند و می‌تواند نقش مؤثری را در پیشگیری از سرطان و عدم ابتلا به آن ایفا کند.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 بهمن 1395ساعت انتشار : 11:43:21
مطالعات دانشمندان تغذیه نشان داده است مصرف آجیل، بدن را سم‌زدایی می‌کند و می‌تواند نقش مؤثری را در پیشگیری از سرطان و عدم ابتلا به آن ایفا کند.