اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 21:25:43

اقامتگاه‌ها؛ قلب تپنده صنعت گردشگری

اقامتگاه‌ها؛ قلب تپنده صنعت گردشگری

مدیر محل اقامت عمدتاً با منابع انسانی، بودجه و امکانات موجود سروکار دارد و هنر اصلی او استفاده بهینه از منابع و امکانات موجود است. این مسئولیت اوست که کارکنان را آموزش دهد و اطمینان حاصل کند که استاندارد‌های کیفی برای بهداشت، سلامت، ایمنی، تغذیه، نظافت محیط و ... در محیط مجموعه رعایت می‌شود.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 مرداد 1403ساعت انتشار : 14:2:3