پلیفنولهای موجود در چای از تشکیل تومور جلوگیری کرده، تکثیر سلولهای سرطانی را کاهش داده، موجب افزایش مرگ سلولی طبیعی (آپوپتوز) و سرکوب تشکیل عروق خونی جدید تغذیهکننده تومور (آنژیوژنز) میشوند.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 شهریور 1394ساعت انتشار : 10:12:24پلیفنولهای موجود در چای از تشکیل تومور جلوگیری کرده، تکثیر سلولهای سرطانی را کاهش داده، موجب افزایش مرگ سلولی طبیعی (آپوپتوز) و سرکوب تشکیل عروق خونی جدید تغذیهکننده تومور (آنژیوژنز) میشوند.