اکو فود
نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی
جستجو
امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 10:25:26
صفحه نخست
صنایع غذایی
کشاورزی
غذا و تغذیه
اقتصاد و بازار
تماس با ما
غذا را کم نمک بخورید تا خطر سکته کاهش یابد
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد.
منبع خبر :
مهر - تغذیه
لینک خبر :
اینجا کلیک کنید
تاریخ انتشار :
18 بهمن 1395
ساعت انتشار :
16:2:29