اصفهان- مسئول کمیته دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: سالانه بیش از ۶۰ هزار تن گوشت قرمز و ۱۶۵ هزار تن گوشت سفید مرغ در اصفهان تولید میشود.
منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 دی 1394ساعت انتشار : 16:42:33اصفهان- مسئول کمیته دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: سالانه بیش از ۶۰ هزار تن گوشت قرمز و ۱۶۵ هزار تن گوشت سفید مرغ در اصفهان تولید میشود.