اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 9 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 9 دى ماه 1403 ساعت: 3:25:12

75 درصد از فقر جهانی متعلق به مناطق روستایی است

75 درصد از فقر جهانی متعلق به مناطق روستایی است

در حال حاضر از هر 9 نفر، یک نفر از گرسنگی، بیش از دو میلیارد نفر از کمبود ریزمغذی‌ها و نیم میلیارد نفر از چاقی رنج می‌برند.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 مهر 1394ساعت انتشار : 9:32:20
در حال حاضر از هر 9 نفر، یک نفر از گرسنگی، بیش از دو میلیارد نفر از کمبود ریزمغذی‌ها و نیم میلیارد نفر از چاقی رنج می‌برند.   به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، بارزترین چالشی که دنیا امروز با آن روبه‌رو است، تأمین مواد غذایی جمعیت رو به رشد جهان است. سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) پیش‌بینی کرده است که جمعیت هفت میلیارد نفری حال حاضر جهان تا سال 2050 به 9 میلیارد نفر برسد. این چالش همچنین با بحران‌هایی مانند تغییرات آب و هوایی، بحران کمبود آب، زمین و خاک، فرسایش خاک و زمین و وخامت حال منابع طبیعی در اکثریت نقاط جهان تهدید می‌شود، تهدیدی که به فقر جهانی به‌ویژه برای کسانی که در مناطق روستایی به نمایندگی از 800 میلیون گرسنه زندگی می‌کند آسیب بیشتری وارد می‌کند. در اینفوگرافی منتشرشده توسط فائو به چالش تأمین مواد غذایی جمعیت در حال گسترش جهان اشاره شده است و پیش‌بینی شده با افزایش دو میلیارد نفری جمعیت جهان تا سال 2050، تولید مواد غذایی باید تا 60 درصد افزایش یابد، اما راهی که ما برای تولید بیشتر غذا پیش گرفتیم، پاسخگوی نیازمان نخواهد بود و کاهش منابع طبیعی، در معرض خطر بودن اکوسیستم‌ها، از بین رفتن تنوع زیستی و تغییرات آب و هوایی ازجمله بحران‌هایی هستند که با آن روبه‌رو خواهیم شد. در این اینفوگرافی اعلام شده است که از هر 9 نفر، یک نفر از گرسنگی، بیش از دو میلیارد نفر از کمبود ریزمغذی‌ها (گرسنگی پنهان) و نیم میلیارد نفر از چاقی رنج می‌برند. همچنین 75 درصد از فقر جهانی متعلق به مناطق روستایی است و تنها یک‌چهارم جمعیت از حمایت اجتماعی کافی بهره‌مند هستند. 2.5 میلیارد نفر از کشاورزان و ماهیگیران با بحران درگیر هستند و تنها چهار محصول خوراکی (برنج، گندم، ذرت و سیب‌زمینی) از 30 هزار محصول موجود، 60 درصد انرژی را رژیم‌های غذایی جهانی تأمین می‌کنند. در این اینفوگرافی به نکاتی از قبیل سیستم‌های غذایی مدرن به سوخت‌های فسیلی وابسته هستند، دوسوم جمعیت جهان تا سال 2025 با بحران آب روبه‌رو هستند، یک‌سوم از تولید غذیای به هدر می‌روند و... اشاره شده است. در پایان اینفوگرافی، اراده سیاسی و حکومت مشارکتی در تحقق هدف به پایان رساندن گرسنگی بسیار مهم بیان شده است./   خبرنگار: افسانه زعیم‌زاده A-940607-01