گروهی از محققان انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور موفق به تولید نیمهصنعتی پروتئین قارچی شدهاند. آنها تاکنون نحوه استفاده از این پروتئین قارچی را در بسیاری از فرمولاسیونهای غذایی از جمله فرآوردههای گوشتی (سوسیس، همبرگر و ناگت) و لبنی به دست آوردهاند.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 آبان 1399ساعت انتشار : 17:0:38گروهی از محققان انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور موفق به تولید نیمهصنعتی پروتئین قارچی شدهاند. آنها تاکنون نحوه استفاده از این پروتئین قارچی را در بسیاری از فرمولاسیونهای غذایی از جمله فرآوردههای گوشتی (سوسیس، همبرگر و ناگت) و لبنی به دست آوردهاند.