اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 20 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 20 تير ماه 1404 ساعت: 21:25:15

مصرف بیشتر مواد گیاهی و گوشت کمتر خطر آلزایمر را کاهش می دهد

مصرف بیشتر مواد گیاهی و گوشت کمتر خطر آلزایمر را کاهش می دهد

یک مطالعه نشان می دهد که رژیم غذایی گیاهی ممکن است با کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط باشد

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 دی 1402ساعت انتشار : 14:2:47