اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 0:25:17

مصرف لبنیات خطر ابتلا به پرفشاری خون را کاهش می‌دهد

مصرف لبنیات خطر ابتلا به پرفشاری خون را کاهش می‌دهد

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت یکی از راهکار‌های کاهش فشارخون را مصرف روزانه لبنیات عنوان کرد و گفت: محصولات لبنی سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، کلسیم، منیزیم و فسفر هستند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به پرفشاری خون کمک کند.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 بهمن 1402ساعت انتشار : 17:0:56