ساری-ایرنا- رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران بر لزوم آگاهی حقوق کیفی مصرف کنندگان نسبت به صنعت غذا تاکید کرد و گفت: هر چه توقع مصرف کنندگان نسبت به مقولات بهداشتی انواع صنایع غذایی بالاتر برود ،تولید کنندگان مجاب به تولید کیفی تر محصولات می شوند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 آذر 1394ساعت انتشار : 12:34:5ساری-ایرنا- رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران بر لزوم آگاهی حقوق کیفی مصرف کنندگان نسبت به صنعت غذا تاکید کرد و گفت: هر چه توقع مصرف کنندگان نسبت به مقولات بهداشتی انواع صنایع غذایی بالاتر برود ،تولید کنندگان مجاب به تولید کیفی تر محصولات می شوند.