مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه سبوس موجود در آرد و نان باعث کاهش بیماریهای مختلف میشود، گفت: عدمنظارت بر اجرای استاندارد آرد انواع نانها سبب شده که کارخانجات آردسازی، آرد را با درصد سبوسگیری بالا تولید کنند.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 بهمن 1398ساعت انتشار : 7:0:42مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه سبوس موجود در آرد و نان باعث کاهش بیماریهای مختلف میشود، گفت: عدمنظارت بر اجرای استاندارد آرد انواع نانها سبب شده که کارخانجات آردسازی، آرد را با درصد سبوسگیری بالا تولید کنند.