سمنان- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: غذاهای آماده عامل اصلی بیماری های غیرواگیر مانند افزایش فشار و چربی خون است و تهدید جدی برای سلامت شهروندان محسوب می شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 مهر 1395ساعت انتشار : 13:7:24سمنان- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: غذاهای آماده عامل اصلی بیماری های غیرواگیر مانند افزایش فشار و چربی خون است و تهدید جدی برای سلامت شهروندان محسوب می شود.