اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 21 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 21 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 10:25:30

چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟

چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟

به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، معمولا در صنعت، سفیده و زرده از پوسته تخم مرغ، جدا و در فرآیند دمایی پاستوریزه و جداگانه بسته‌ بندی و عرضه می‌شوند. اما روشی خانگی وجود دارد که می‌ توان تخم‌ مرغ را بدون این‌ که از پوسته اش در آوریم، پاستوریزه کنیم که در آن صورت می‌ توان از تخم‌ مرغ به صورت خام نیز در غذاها استفاده کرد! همیشه این نگرانی در مورد مصرف تخم‌ مرغ عسلی (نیم‌ پز) یا سس‌های سفید یا برخی دسرها و ترکیباتی که در آن از تخم‌ مرغ خام استفاده می‌شود، وجود داشته که چگونه می‌ توان به روش خانگی تخم‌ مرغ را سالم‌ سازی کرد تا از خطر باکتری‌های احتمالی تخم‌ مرغ خام یا نیم‌ پز در امان ماند.  مهمترین آلودگی تخم مرغ چیست؟

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1404ساعت انتشار : 18:25:31