اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 18:26:28

«شکر خوب و شکر بد»: چرا ترک شکر اینقدر سخت است؟

«شکر خوب و شکر بد»: چرا ترک شکر اینقدر سخت است؟

تحقیقات نشان می‌دهد که شکر افزودنی، اکنون به اصلی‌ترین منبع شکر در رژیم‌غذایی انسان‌ها تبدیل شده است. سازمان بهداشت جهانی تاکید می‌کند که باید مصرف روزانه شکر افزودنی را به ۵٪ از کل کالری مصرفی تقلیل دهیم (روزانه حدود ۷ قاشق چای‌خوری). هر نوع شکری که به مواد‌غذایی خود اضافه می‌کنید، «شکر افزودنی» محسوب می‌شود، و به‌راحتی ممکن است در مصرف آن زیاده‌روی کنیم. برای مثال ممکن است یک قوطی نوشابه را سر بکشید، در‌حالی که به‌طور معمول یک‌دفعه چهار تا سیب را با هم نمی‌خورید، چون فیبر موجود در میوه‌های تازه باعث احساس سیری می‌شوند. شکر‌های افزودنی برای رژیم غذایی متعادل ضروری نیستند.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 شهریور 1403ساعت انتشار : 7:1:44