اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 5 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 5 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 1:25:12

ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد

ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد

مدت‌هاست که مشخص شده است قرار گرفتن در معرض آفت‌کش‌های کشاورزی می‌تواند تا حد زیادی احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را افزایش دهد.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 12:2:2