اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 5 دى ماه 1403 ساعت: 17:25:15

تولید کنسرو‌های با کیفیت در واحد فناوری مواد غذایی استان

تولید کنسرو‌های با کیفیت در واحد فناوری مواد غذایی استان

مدیر کارخانه میگوید: ظرفیت تولید این کارخانه در سال ۲۰ هزار تن است و هم اکنون ۴۰ نفر در سه شیفت کاری مشغول به کارند و ۳۰ نفر هم اشتغالزایی غیر مستقیم دارد.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 مهر 1401ساعت انتشار : 11:0:49
مدیر کارخانه میگوید: ظرفیت تولید این کارخانه در سال ۲۰ هزار تن است و هم اکنون ۴۰ نفر در سه شیفت کاری مشغول به کارند و ۳۰ نفر هم اشتغالزایی غیر مستقیم دارد.