عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: استفاده از گیاهان خانواده نعناعیان در فرآوردههای لبنی، اثرات ضد باکتریایی در بیماریهای عفونی دارد.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 تیر 1400ساعت انتشار : 11:0:34عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: استفاده از گیاهان خانواده نعناعیان در فرآوردههای لبنی، اثرات ضد باکتریایی در بیماریهای عفونی دارد.