اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 19 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 19 دى ماه 1403 ساعت: 0:25:12

استفاده از گیاهان تیره نعناعیان در لبنیات، اثرات ضدباکتریایی در بیماری‌های عفونی دارد

استفاده از گیاهان تیره نعناعیان در لبنیات، اثرات ضدباکتریایی در بیماری‌های عفونی دارد

عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: استفاده از گیاهان خانواده نعناعیان در فرآورده‌های لبنی، اثرات ضد باکتریایی در بیماری‌های عفونی دارد.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 تیر 1400ساعت انتشار : 11:0:34
عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: استفاده از گیاهان خانواده نعناعیان در فرآورده‌های لبنی، اثرات ضد باکتریایی در بیماری‌های عفونی دارد.