تهران- ایرنا- رییس انستیتو تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: بر پایه آخرین بررسی های امسال، 11 درصد گوشت کشور به ضایعات تبدیل می شود که بخش زیادی از آن به مرکزهای عرضه و قصابی های سنتی مربوط است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 آبان 1395ساعت انتشار : 17:37:21تهران- ایرنا- رییس انستیتو تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: بر پایه آخرین بررسی های امسال، 11 درصد گوشت کشور به ضایعات تبدیل می شود که بخش زیادی از آن به مرکزهای عرضه و قصابی های سنتی مربوط است.