ترب کوهی یک گیاه سرشار از مواد مغذی ضروی می باشد که برای سلامت بدن هم بسیار مفید است، در ادامه از روش مصرف، ارزش تغذیه ای و خواص دارویی و درمانی ترب کوهی مطلع خواهید شد. ترب کوهی، گیاه چند ساله از خانواده Brassicaceae، یک گیاه ریشه ای است که بومی روسیه یا مجارستان است. در حقیقت عضو خانواده خردل می باشد که شامل جوانه های کلم، گل کلم و جوانه بروکسل نیز می باشد. این گیاه به عنوان یک چاشنی، چه به خودی خود و یا به عنوان ماده ای در سس ها و سس ها مورد استفاده قرار می گیرد. گیاه تا ارتفاع 1.5 متر رشد می کند و عمدتاً به دلیل ریشه بزرگ، سفید و مخروطی آن رشد می کند. ترب کوهی حاوی ایزوتیوسیانات ترکیبی است که گرما زا می باشد که در خوردن یا بریدن آن احساس می شود.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 دی 1403ساعت انتشار : 15:25:29