شفا آنلاین>تغذیه>معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران خطرات آکریلامید در مواد غذایی سرخ شده را تشریح کرد و گفت: اختلال در هوشیاری، ضعف، تحریکپذیری و سرطان از عوارض مصرف غذاهای نشاستهداری است که در دمای بالا پخته و سرخ شوند.
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 آبان 1395ساعت انتشار : 10:28:57شفا آنلاین>تغذیه>معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران خطرات آکریلامید در مواد غذایی سرخ شده را تشریح کرد و گفت: اختلال در هوشیاری، ضعف، تحریکپذیری و سرطان از عوارض مصرف غذاهای نشاستهداری است که در دمای بالا پخته و سرخ شوند.