اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 25 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 25 تير ماه 1404 ساعت: 14:26:10

برنج قهوه ای را به سبد غذایی وارد کنید

خطرات آکریلامید را جدی بگیرید

شفا آنلاین>تغذیه>معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران خطرات آکریلامید در مواد غذایی سرخ شده را تشریح کرد و گفت: اختلال در هوشیاری، ضعف، تحریک‌پذیری و سرطان از عوارض مصرف غذاهای نشاسته‌داری است که در دمای بالا پخته و سرخ شوند.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 آبان 1395ساعت انتشار : 10:28:57
شفا آنلاین>تغذیه>معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران خطرات آکریلامید در مواد غذایی سرخ شده را تشریح کرد و گفت: اختلال در هوشیاری، ضعف، تحریک‌پذیری و سرطان از عوارض مصرف غذاهای نشاسته‌داری است که در دمای بالا پخته و سرخ شوند.