اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 12 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 12 تير ماه 1404 ساعت: 8:25:11

برنامه ریزی جهت رفع موانع از لنگرگاه تا ترخیص کالاهای اساسی صورت پذیرد

این موادغذایی به کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی کمک می‌کند

متخصصان تغذیه می‌گویند در یک مطالعه جدید، هم لوبیا و هم سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی نویدبخش بوده‌اند.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 تیر 1404ساعت انتشار : 10:25:17