اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 17 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 17 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 4:25:39

ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه تولید شد

ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه تولید شد

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید ورقه های ضد قارچی رهاینده کنترل شده دی اکسید گوگرد با هدف افزایش ماندگاری میوه ها برای توسعه صادرات محصولات باغی خبر داد.

منبع خبر : تیتر 20 - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 دی 1400ساعت انتشار : 14:0:48
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید ورقه های ضد قارچی رهاینده کنترل شده دی اکسید گوگرد با هدف افزایش ماندگاری میوه ها برای توسعه صادرات محصولات باغی خبر داد.