دانشمندان با دستکاری ژنتیکی سیبزمینیها چیپس غیرسرطانزا تولید کردند
دانشمندان به یک دستاورد جدید رسیدهاند که بسیاری از ما احتمالاً آن را یک خدمت بزرگ به تغذیه مردم میدانیم. آنها سیبزمینیها را بهگونهای تغییر دادهاند که پس از ذخیره سرد، ماده سرطانزای آکریلآمید تولید نکنند. این دستکاری ژنتیکی میتواند باعث ازبینرفتن ریسک سرطان چیپس و سیبزمینیهای سرخشده تیره در مقیاسی بزرگ شود. «جیمینگ جیانگ» (Jiming Jiang) و «دیوید دوشس» (David Douches) از دانشگاه ایالتی میشیگان میگویند این کشف میتواند پیشرفتهایی امیدوارکننده در سلامت تغذیه و کیفیت غذاها داشته باشد. این سیبزمینیها میتوانند تمام بستههای چیپس در دنیا را تحتتأثیر قرار دهند و علیرغم فراوری، آنها را به میانوعدهای سالم تبدیل کنند.
منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 اسفند 1402ساعت انتشار : 7:1:59