اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 20 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 20 دى ماه 1403 ساعت: 12:25:32

خیلی پیتزا نخورید

خیلی پیتزا نخورید

شفا آنلاین>تغذیه>کارشناس تغذیه مرکز بهداشت هرمزگان گفت: اسیدهای چرب مفید در ماهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 دی 1394ساعت انتشار : 20:14:16
شفا آنلاین>تغذیه>کارشناس تغذیه مرکز بهداشت هرمزگان گفت: اسیدهای چرب مفید در ماهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.