مصرف غذاهای پرنمک، چرب و شیرین، خطر ابتلا به پرفشاری خون را افزایش میدهد و کنترل این بیماری خاموش نیازمند اصلاح الگوی غذایی است. پرفشاری خون یکی از شایعترین و خطرناکترین بیماریهای عصر حاضر است که تغذیه ناسالم نقش مهمی در بروز و تشدید آن دارد. با حذف برخی مواد غذایی مضر و جایگزینی آنها با گزینههای سالمتر، میتوان تا حد زیادی از افزایش فشار خون پیشگیری کرد یا آن را کنترل کرد. در این مطلب به بررسی مواد غذایی ممنوعه و توصیهشده برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا میپردازیم.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 مرداد 1404ساعت انتشار : 16:25:34