اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 25 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 25 تير ماه 1404 ساعت: 0:25:39

سالانه ۶۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در قم تولید می‌شود

سالانه ۶۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در قم تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه به طور میانگین، نزدیک به ۶۰ هزار تُن گوشت قرمز و همچنین گوشت طیور در قم تولید و برای مصرف در استان و سایر نقاط کشور عرضه می‌شود.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 تیر 1404ساعت انتشار : 16:25:27