شفاآنلاین>تغذیه>متخصص دیابت با اشاره به اینکه مصرف سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به دیابت را ۵۱ درصد افزایش میدهد، گفت: بهتر است که به جای مصرف گوشت قرمز و محصولات گوشتی از پروتئینهای گیاهی استفاده شود.
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 شهریور 1395ساعت انتشار : 12:58:45شفاآنلاین>تغذیه>متخصص دیابت با اشاره به اینکه مصرف سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به دیابت را ۵۱ درصد افزایش میدهد، گفت: بهتر است که به جای مصرف گوشت قرمز و محصولات گوشتی از پروتئینهای گیاهی استفاده شود.