اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 11:26:14

پاسخ کارشناسان به یک سوال: چگونه هنگام پوست کندن یا خرد و رنده کردن پیاز اشک نریزیم؟

پاسخ کارشناسان به یک سوال: چگونه هنگام پوست کندن یا خرد و رنده کردن پیاز اشک نریزیم؟

حتما تجربه پوست کردن و خرد کردن پیاز را امتحان کردید و یک دل سیر نیز اشک ریخته‌اید. پیاز یک طعم‌دهنده و بخشی ضروری از بسیاری از غذا‌ها است، اما شاید خیلی‌ها با خود بگویند که ارزش سوزش چشمان را به هنگام خرد کردن آن ندارد. همه ادعا می‌کنند که بهترین ترفند برای کاهش ریزش اشک هنگام بریدن پیاز را می‌دانند، اما کارشناسان در این باره چه می‌گویند؟ دکتر اَبی تیل، پژوهشگر حوزه مواد غذایی و مجری کانال یوتیوب Abbey the Food Scientist در این رابطه معتقد است که احساس سوزش در چشمان مکانیسم دفاعی پیاز‌ها است.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 اسفند 1402ساعت انتشار : 17:1:46