کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعهسرا گفت: وجود مقادیر خوب فیبر و عدم وجود کلسترول در حبوبات باعث ایجاد سیری و کمک به تثبیت قندخون در سطح مطلوب میشود. این امر در افراد دیابتیک بسیار حائز اهمیت است.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 مهر 1395ساعت انتشار : 10:47:26کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعهسرا گفت: وجود مقادیر خوب فیبر و عدم وجود کلسترول در حبوبات باعث ایجاد سیری و کمک به تثبیت قندخون در سطح مطلوب میشود. این امر در افراد دیابتیک بسیار حائز اهمیت است.