تهران- ایرنا- با توجه به مصرف سرانه حدود 38 کیلوگرم برنج در ایران به ازای هر نفر، نیاز سالانه این محصول حدود سه میلیون تن است که حدود 2 میلیون تن آن از تولید داخلی و بقیه از محل واردات تامین می شود، بنابراین نیاز به واردات این محصول اجتناب ناپذیر است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 آبان 1394ساعت انتشار : 10:7:34تهران- ایرنا- با توجه به مصرف سرانه حدود 38 کیلوگرم برنج در ایران به ازای هر نفر، نیاز سالانه این محصول حدود سه میلیون تن است که حدود 2 میلیون تن آن از تولید داخلی و بقیه از محل واردات تامین می شود، بنابراین نیاز به واردات این محصول اجتناب ناپذیر است.