مصرف مداوم غذاهای چرب ممکن است احتمال سرطان خصوصا پستان، پروستات و روده بزرگ را بالا ببرد اما تاثیر میزان مصرف چربی بر میزان بروز سرطان قطعی نیست. انواع چربیها شامل چربیهای تکاشباع، چند اشباع، اسیدهای چرب امگا3 و چربیهای اشباع و ترانس است.
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 فروردین 1396ساعت انتشار : 6:44:27مصرف مداوم غذاهای چرب ممکن است احتمال سرطان خصوصا پستان، پروستات و روده بزرگ را بالا ببرد اما تاثیر میزان مصرف چربی بر میزان بروز سرطان قطعی نیست. انواع چربیها شامل چربیهای تکاشباع، چند اشباع، اسیدهای چرب امگا3 و چربیهای اشباع و ترانس است.