سمنان- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: رعایت 2 اصل تنوع و تعادل، در برنامه های غذایی برای افزایش و حفظ سلامت بدن افراد اهمیت دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 مهر 1395ساعت انتشار : 11:57:50سمنان- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: رعایت 2 اصل تنوع و تعادل، در برنامه های غذایی برای افزایش و حفظ سلامت بدن افراد اهمیت دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.