اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 25 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 25 تير ماه 1404 ساعت: 0:25:39

اصول تنوع و تعادل در برنامه های غذایی رعایت شود

اصول تنوع و تعادل در برنامه های غذایی رعایت شود

سمنان- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: رعایت 2 اصل تنوع و تعادل، در برنامه های غذایی برای افزایش و حفظ سلامت بدن افراد اهمیت دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 مهر 1395ساعت انتشار : 11:57:50
سمنان- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: رعایت 2 اصل تنوع و تعادل، در برنامه های غذایی برای افزایش و حفظ سلامت بدن افراد اهمیت دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.