طبق گزارشهای موجود و رسمی، در شهر تهران، گرانفروشی نانوایان به دلایل مختلفی اتفاق میافتد. یکی از عوامل اصلی، عدم نظارت کافی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعزیرات است؛ یعنی دو سازمانی که آنگونه که باید تحت هیچ شرایط زیر بار این گرانیها نمیروند. گاه با کتمان کردن موضوع و گاهی هم با پیگیری نکردن این مشکل. به گزارش ایلنا؛ در سالهای اخیر، شاهد کاهش کیفیت نان در ایران بودهایم. افزایش قیمت مواد اولیه، دشواریهای تأمین آرد مرغوب و بیتوجهی به استانداردهای بهداشتی از سوی برخی نانوایان از جمله دلایل این موضوع هستند. این عوامل موجب شدهاند نان، که نقش مهمی در سفره ایرانیان دارد، کیفیت مناسبی نداشته باشد. از طرفی فقدان نظارت کافی و آموزشهای لازم برای نانوایان، باعث کاهش کیفیت نان شده است. این وضعیت در حالی است که بهبود کیفیت نان مستلزم توجه جدی به بهبود فرآیندهای تولید، آموزش نانوایان و نظارت مستمر بر فعالیتهای آنان است.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 بهمن 1403ساعت انتشار : 15:25:34