یک تحقیق تازه نشان داده است افرادی که گوشت در رژیم غذایی آنها نقش اصلی را ایفا میکند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کبد چرب قرار دارند؛ همچنین این رژیم میتواند منجر به سیروز و سپس نقص عملکرد کبد شود.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1396ساعت انتشار : 14:13:18یک تحقیق تازه نشان داده است افرادی که گوشت در رژیم غذایی آنها نقش اصلی را ایفا میکند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کبد چرب قرار دارند؛ همچنین این رژیم میتواند منجر به سیروز و سپس نقص عملکرد کبد شود.