سه رقم جدید کیوی از خانواده نخستین ارقام کیوی ایرانی با خواص و طعم متفاوت امروز در تالار حکمت دانشگاه گیلان در رشت رونمایی شد.
به گزارش ایلنا از رشت، قاسمنژاد مجری طرح گفت: برای نخستین بار با هدف تنوع بخشی به سبد کیوی ایران، سه رقم کیوی گوشت زرد یا طلایی با رنگ جدید، عطر، طعم تازه و ارزش غذایی بسیار بالا را در داخل کشور تولید کردهایم. این استاد گروه علوم باغبانی گفت : بر اساس برنامهریزی برای تولید انبوه محصول کیوی با ارقام جدید در اسفند ماه سال آینده حداقل ۴۰ تا ۵۰ هزار نهال در سال اول تولید خواهد شد و در مدت ۳ تا ۴ سال نهال اصلاح شده از این ارقام در اختیارمتقاضیان قرار خواهد گرفت.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 دی 1402ساعت انتشار : 17:0:50