شفا آنلاین>تغذیه>رئیس انجمن آترواسکلروز ایران با اشاره به اینکه چاق شدن ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را بسیار افزایش میدهد، گفت: به دلیل استفاده از روغنهای نامناسب در فست فودها، مصرف آن عوارض زیادی برای سلامت فرد به همراه دارد.
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 مهر 1395ساعت انتشار : 16:28:22شفا آنلاین>تغذیه>رئیس انجمن آترواسکلروز ایران با اشاره به اینکه چاق شدن ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را بسیار افزایش میدهد، گفت: به دلیل استفاده از روغنهای نامناسب در فست فودها، مصرف آن عوارض زیادی برای سلامت فرد به همراه دارد.