اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 31 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 31 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 6:25:18

تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز مفید است؟

تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز مفید است؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باوری اشتباه مبنی بر مفید بودن مصرف تخم مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و تخم مرغ بهتر است به صورت کاملا پخته استفاده شود. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف تخم مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ اعلام کرد: تخم مرغ منبع مهم تامین پروتئین حیوانی (پروتئین با کیفیت بالا)، ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری و آنتی اکسیدان‌ها است. تخم مرغ به عنوان یک غذای کامل و غنی از مواد مغذی در نظر گرفته می‌شود. به دلیل ارزش زیستی بالا، تقریبا تمام پروتئین موجود در آن توسط بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. زرده تخم مرغ غنی از ویتامین‌های A، D، E، B۱، B۲، بیوتین و B۵ و سفیده تخم مرغ غنی از ویتامین B۳ است. بر اساس مطالعات جدید، ترکیبات زیست فعال موجود در تخم مرغ ممکن است دارای اثرات ضد میکروبی، تعدیل کننده سیستم ایمنی، ضد سرطان و ضد پرفشاری خون باشند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 اردیبهشت 1404ساعت انتشار : 19:25:30