اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 15 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 15 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 14:25:12

افزایش خطر دیابت با مصرف روزانه این خوراکی

افزایش خطر دیابت با مصرف روزانه این خوراکی

متخصصان تغذیه و سلامت هشدار می‌دهند که مصرف روزانه دو برش نان تست آغشته به کَره می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را دو برابر کند.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 اسفند 1395ساعت انتشار : 18:8:35
متخصصان تغذیه و سلامت هشدار می‌دهند که مصرف روزانه دو برش نان تست آغشته به کَره می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را دو برابر کند.