اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 دى ماه 1403 ساعت: 14:25:37

پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا با مصرف قره‌قورت

پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا با مصرف قره‌قورت

متخصص تغذیه با اشاره به خواص درمانی و تغذیه‌ای قره‌قورت گفت: مصرف این ماده غذایی دستگاه ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 آذر 1394ساعت انتشار : 11:0:3
متخصص تغذیه با اشاره به خواص درمانی و تغذیه‌ای قره‌قورت گفت: مصرف این ماده غذایی دستگاه ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند.