مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: اﻧﺘﺨﺎب ﻣـﻮاد ﻏـﺬاﻳﻰ در ﻫـﺮ ﮔـﺮوه ﻏـﺬاﻳﻰ ﺑـﺮای ﺑـﺮ ﻃـﺮف کردن ﻧﻴﺎزﻫـﺎی ﺗﻐﺬﻳـﻪای ﺷـﺎﻣﻞ آب، اﻣـﻼح، وﻳﺘــﺎﻣﻴﻦﻫــﺎ، ﻣــﻮاد ﻣﻌــﺪﻧﻰ، ﭘــﺮوﺗﺌﻴﻦ و اﻧــﺮژی ﻣــﻮرد ﻧﻴــﺎز ﺑــﺪن اﻓــﺮاد روزهدار در ﺳــﻪ وﻋــﺪه ﻏــﺬاﻳﻰ (ﺳﺤﺮ، اﻓﻄﺎر و ﺷﺎم) ﺿﺮوری اﺳﺖ.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 اردیبهشت 1399ساعت انتشار : 12:0:55مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: اﻧﺘﺨﺎب ﻣـﻮاد ﻏـﺬاﻳﻰ در ﻫـﺮ ﮔـﺮوه ﻏـﺬاﻳﻰ ﺑـﺮای ﺑـﺮ ﻃـﺮف کردن ﻧﻴﺎزﻫـﺎی ﺗﻐﺬﻳـﻪای ﺷـﺎﻣﻞ آب، اﻣـﻼح، وﻳﺘــﺎﻣﻴﻦﻫــﺎ، ﻣــﻮاد ﻣﻌــﺪﻧﻰ، ﭘــﺮوﺗﺌﻴﻦ و اﻧــﺮژی ﻣــﻮرد ﻧﻴــﺎز ﺑــﺪن اﻓــﺮاد روزهدار در ﺳــﻪ وﻋــﺪه ﻏــﺬاﻳﻰ (ﺳﺤﺮ، اﻓﻄﺎر و ﺷﺎم) ﺿﺮوری اﺳﺖ.