صنایع غذایی> اقتصاد غذا - دومین دوره نمایشگاه محصولات پروتئینی حلال (میتکس 2017) از تاریخ 22 تا 25 آبانماه در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برپا میشود.
منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 آبان 1396ساعت انتشار : 15:22:18صنایع غذایی> اقتصاد غذا - دومین دوره نمایشگاه محصولات پروتئینی حلال (میتکس 2017) از تاریخ 22 تا 25 آبانماه در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برپا میشود.به گزارش ستاد خبری نمایشگاه، دومین دوره نمایشگاه تخصصی و بینالمللی محصولات پروتئینی حلال با حضور 99 غرفهگذار ایرانی و 15 کشور جهان در فضایی به وسعت بیش از 6200 متر مربع و فضای مفیدی در حدود3 هزار مترمربع در سالنهای 10 و 11 و E 25 نمایشگاههای بینالمللی تهران توسط هلدینگ تجارت فراسو برگزار میشود. بر پایه این گزارش در این نمایشگاه علاوه بر شرکتکنندگان داخلی غرفهگذارانی از کشورهای اسپانیا، استرالیا، آلمان، امارات متحده عربی، اوکراین، برزیل، مغولستان، چین، لیتوانی، ایتالیا، دانمارک، هلند، انگلستان، بلژیک و سوئیس حاضر خواهند شد و پیشبینی میشود حدود 15 هزار نفر بازدیدکننده داخلی و یک هزار نفر بازدید کننده خارجی طی 4 روز از این نمایشگاه دیدن کنند. این گزارش میافزاید: با هماهنگیهای صورت گرفته توسط انجمن واردکنندگان فرآوردههای خام دامی تاکنون حضور هیأتهای بلندپایه تجاری از کشورهای هلند، نیوزلند، پرتغال، فرانسه، بلغارستان، استرالیا، بلژیک، لبنان، آذربایجان، افغانستان، آلمان، ترکیه و آرژانتین در نمایشگاه قطعی شده است. برپایه این گزارش «میتکس» بهعنوان محل تلاقی صنعت و محصولات، کلیه زنجیره تولید، بستهبندی، توزیع و فروش انواع گوشت خام دام، طیور، آبزیان و محصولات فرآوری شده پروتئینی را در بر میگیرد و اصلیترین هدف این نمایشگاه تأمین نیاز کشورهای مسلمان به محصولات حلال بهویژه در منطقه خاورمیانه، CIS و اروپای شرقی با جمعیتی نزدیک به 450 میلیون نفر میباشد. گفتنی است شرکت نمایشگاههای بینالمللی فرانکفورت (Messe Frankfurt) یکی از بزرگترین مجریان نمایشگاهی جهان، در نظر دارد غرفه اطلاعرسانی خود را در نمایشگاه «میتکس» برپا کند. لازم به ذکر است در کنار این نمایشگاه کارگاه برشهای تخصصی انواع گوشت در روزهای اول تا سوم در سالن E25 توسط سامان گلریز سرآشپز معروف ایرانی برپا میشود و همچنین «میتکس» میزبان سمینارهای علمی و آموزشی با عنوان «روشهای پیشگیری از انتقال بیماریهای انگلی از گوشت» و «آشنایی با عملکرد بهداشت سردخانه» در روز نخست، سمینار «فرآوردههای گوشتی تخمیری» و سمینار «کاربرد نشاسته سیبزمینی در تولید فرآوردههای گوشتی» و سمینار «سنسورها بر پایه گوشیهای هوشمند جهت تشخیص کیفیت گوشت و فرآوردههای گوشتی» در روز دوم خواهد بود. همچنین سمینارهای «اثر رفاه دام و طیور بر کیفیت گوشت» و «مدیریت فرآیند تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای کشورهای صادرکننده» در روز سوم و 4 سمینار با عناوین «آشنایی با کاربرد HACCP در صنعت گوشت»، «بررسی کنترل کیفیت گوشت»، «تکنولوژی تولید خمیر مرغ، روشها و فرآیندها» و «نقش فرآوردههای گوشتی در تغذیه ورزشکاران» در عمل فضایی منحصر به فرد به این نمایشگاه بخشیده است.